Anvas Guards _ The Human Factor.jpg
Anvas Guards _ The Human Factor.jpg

The Human Factor


SCROLL DOWN

The Human Factor


We zijn er voor u.


Beste klant,

We willen ons allemaal veilig en geborgen voelen. Het is de eerste basisbehoefte om ons gelukkig te kunnen voelen. Daarom doen we bij Anvas Guards wat we doen.

We houden een oogje in het zeil als jij elders bent en nemen volgens een vooraf besproken draaiboek gepaste actie wanneer de omstandigheden daar om vragen. Dus besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze bewakingsagenten zodat ze echt deel kunnen uitmaken van jullie team. Zo kan je je met een gerust hart in alle rust concentreren op je kerntaken en slaap je 's nachts op beide oren.

Neem even contact op om te kijken wat we kunnen betekenen voor je gemoedsrust. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Tot binnenkort. Be safe.

Annemie Van Schepdael, CEO


Wat we doen in een notendop.

Toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, met inbegrip van mobiele bewaking en interventie na alarm.

Bescherming van personen.

Toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op al dan niet voor het publiek toegankelijke plaatsen, met inbegrip van winkelinspectie.

Sweeping van evenementen (explosieven en verdovende middelen).

Verrichten van de vaststellingen, die uitsluitend betrekking hebben op de onmiddellijk waarneembare toestand van goederen die zich bevinden op het openbaar domein, in opdracht van de bevoegde overheid of van de houder van een overheidsconcessie.

Begeleiding van groepen van personen met het oog op de verkeersveiligheid.

Screenen van vracht op explosieven en verdovende middelen met speurhonden.