5 essentiële kenmerken van een eersteklas bewakingsagent

Of het nu op een ambassade, een evenement, in een winkelcentrum, een kantoorgebouw, op een bedrijfsterrein of ergens anders is ... Op een bewakingsagent moet je overal en in alle omstandigheden kunnen rekenen. Als bewakingsbedrijf is het daarom cruciaal om uitsluitend mensen aan te werven die over een aantal specifieke kwaliteiten beschikken.

Hier zijn 5 essentiële kenmerken waarop een eersteklas Anvas Guards bewakingsagent alvast geselecteerd wordt:

1. Alertheid

Een goede bewakingsagent is altijd alert en bewust van zijn omgeving. Deze alertheid zien we onder andere weerspiegeld in de snelheid waarmee hij reageert op potentieel gevaarlijke situaties.

2. Eerlijkheid

Omwille van de grote verantwoordelijkheid, moet een goede bewakingsagent uiteraard van nature eerlijk aangelegd zijn en een groot gevoel voor fair play hebben.

3. Goede fysieke conditie

Een algemeen goede fysieke conditie leidt tot mentale alertheid. Daarom heeft de ideale bewakingsagent een gezonde levensstijl.

4. Effectieve communicatievaardigheden

Glasheldere en beleefde communicatie kan de beslissende factor zijn bij het succesvol omgaan met moeilijke situaties. Een goede bewakingsagent weet hoe hij zowel verbaal als non-verbaal efficiënt communiceert. Diezelfde communicatieve vaardigheden stellen de bewakingsagent ook in staat om zorgvuldig en nauwkeurig te communiceren.

5. Verzorgd voorkomen

Een bewakingsagent is vaak de link tussen de klant en het grote publiek. We vinden het dus zeer belangrijk dat een bewaker er verzorgd uitziet. Ook zo weerspiegelt hij zowel het bedrijf of evenement waarvoor hij optreedt als Anvas Guards op een positieve manier.

Van een uitstekende conditie tot sterke communicatieve vaardigheden, van alertheid tot eerlijkheid en vriendelijkheid… redenen bij de vleet waarom we bij Anvas Guards zoveel belang hechten aan de rekrutering van onze agenten. Zo zorgen we er voor dat van bij het begin de geknipte persoon op de juiste plek aan de slag gaat.

Wil je graag meer weten over de bewakingsmogelijkheden bij Anvas Guards? Neem dan snel contact op! We maken graag tijd voor je.